Σχετικά με τα ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα κορυφαία πρόσωπα αποτελούν πηγή ελπίδας και έμπνευσης…

Στα «ΠΡΟΣΩΠΑ», την ετήσια έκδοση της εφημερίδας larissanet, παρουσιάζουμε Λαρισαίους και Λαρισαίες που αναπνέουν, δρουν, δημιουργούν και διακρίνονται στον τόπο μας και στο εξωτερικό. Ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών, επιστήμονες, καλλιτέχνες και αθλητές που διαπρέπουν, επιχειρηματίες που επενδύουν ακόμα στη γενέθλια πόλη, συντοπίτες με αναγνωρισμένη προσφορά, νέα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους σημαντικά βήματα δημιουργώντας προσδοκίες και σύνολα προσώπων, συλλογικότητες, που άφησαν το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα.

Πρόσωπα με όραμα, στόχους, αξίες…

Φυσικά, ευτυχώς, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί και πολλές που θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε στα «ΠΡΟΣΩΠΑ» κάθε χρόνο, αλλά δεν είναι εφικτό για αυτονόητους λόγους.

Στις εκδόσεις ΠΡΟΣΩΠΑ δεν φιλοξενούνται πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και θεσμικοί παράγοντες. Η επιλογή μας είναι συνειδητή, καθώς οι συντοπίτες μας αυτοί απολαμβάνουν δημοσιότητας και κρίνονται καθημερινά από τη larissanet.gr και την εβδομαδιαία έντυπη larissanet.

Το prosopa.net θα εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα που διακρίνονται σε κάθε τομέα.

Στο υπό διαμόρφωση νέο περιβάλλον συμβάλλουν σημαντικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και τα δικά μας ΠΡΟΣΩΠΑ της χρονιάς. Θα τα συναντάμε πάντα με αξίες και σταθερές να εξελίσσονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Εν κατακλείδι τα κορυφαία πρόσωπα και οι σταθερές αποτελούν πηγή ελπίδας και έμπνευσης…